fbpx

instagram

Soovin pakkumist
"Iga usin künnipäev, on uue põllu sünnipäev." "Iga usin künnipäev, on uue põllu sünnipäev." (Lasteluuletuste raamatust "Meil maal").⁠
⁠
Täna on künnipäev. Levinud oli komme, et künnipäeval kontrolliti kõik põllutööriistad üle, et töö edeneks 🤠⁠
⁠
⁠#künnipäev #ader #maatööd
Kauneid lihavõtteid! Seekord proovisime munade v Kauneid lihavõtteid!

Seekord proovisime munade värvimisel looduslikke värve:
✔ Kollane: kurkum
✔ Sinine: punane kapsas
✔ Oranž: paprikapulber
✔ Punane: punane peet
✔ Lilla: punane kapsas + äädikas
✔ Roheline: kurkum + punane kapsas

Leotasime mune värvi sees ja saime sellised pastelsed toonid. Mõni värv ei jäänud kahjuks üldse peale. Intensiivsema värvitooni saamiseks peaks neid umbes 8 tundi värvi sees hoidma.
.
.
#värvime_mune #lihavõtted #toiduakadeemia
Just sel aastal saab Toiduakadeemias peetavatel jõulupidudel Eesti oma Surströmmingut ehk hapusilku! 🐟⁠
⁠
Selleks broneeri kohe peokuupäev detsembrisse 🥂 ja Toiduakadeemia kokad panevad just Sinule mõeldud kalad aprillikuus hapnema. Hapendame kalasid ökoloogiliselt kergelt aluselises mullas, mille pH-tase ei ületa EU seatud piirmäärasid.⁠
⁠
Kui soovid jõulumenüüsse ka hapusaia või hapupiima, küsi täpsem pakkumine meie müügiosakonnast.⁠
👇👇👇⁠
info@toiduakadeemia.ee⁠
⁠
#surströmming #ökoloogiline #hapendamine #pH #piirmäärad
Täna algas ametlikult kevad ja loodus on vaikselt Täna algas ametlikult kevad ja loodus on vaikselt tärkamas.

Kes teab, millise puu mahlaga on tegu ja kas olete ka ise tarbinud?

Puumahl annab mitmeid toitaineid - mineraale, vitamiine, valke ja turgutab vaimu. Seda jooki võiks isegi elueliksiiriks nimetada.

#kevad #puumahl #elueliksiir #mineraalid #toiduakadeemia
No ei jõua enam ära oodata, millal saab taaskord No ei jõua enam ära oodata, millal saab taaskord üheskoos kokata! 😊⁠
⁠
#toiduakadeemia #kooskokkamine #seltskond #üheskoos
Kuidas tähistada naistepäeva kui restoranid on s Kuidas tähistada naistepäeva kui restoranid on suletud?⁠
⁠
Kui teil on traditsiooniks oma kallim naistepäeva puhul kohtingule viia, siis sel aastal tuleb leidlikum olla.⁠
⁠
Õnneks on meil teile lihtne ja mugav lahendus.⁠
Olge ise ühel õhtul superkokk ja üllatage oma kaasat meeldejääva õhtusöögiga! Oma kätega tehtu on alati erilisem ja hinnalisem.⁠
⁠
Toiduakadeemia abiga on see imelihtne.⁠
Meie käime teie eest poes, aitame mõned keerukamad kastmed valmis teha ja pakime need kenasti koos retseptiga karpi.⁠
Lisaks saadame teile ka videojuhendi, et kõik ideaalselt õnnestuks.⁠
⁠
Menüü:⁠
Eelroog – Kreveti bruschetta⁠
Sumarroca Cava Brut⁠
⁠
Pearoog – Röstitud pardifilee küüslaugu-homaari kastme, Ratatouille ja Bataadipüreega⁠
Ramon Roqueta Reserva (veiniga paketis)⁠
⁠
Dessert – Šokolaadi fondant⁠
⁠
Tellimusi ootame laupäeva õhtuks!⁠
⁠
uuri lisa: https://toiduakadeemia.ee/product/toiduakadeemia-naistepaeva-ohtusook/⁠
#naistepäev #toiduakadeemia #youcandoit
Uhket pidupäeva meile kõigile! 🇪🇪 On trad Uhket pidupäeva meile kõigile! 🇪🇪

On traditsioone, mida pole võimalik muuta - kiluvõikud Eesti Vabariigi aastapäeva puhul!

#EV103 #pidupäev #kiluvõiQ
Igas mehises kokatiimis peab alati olema üks nais Igas mehises kokatiimis peab alati olema üks naisterahvas! Toiduakadeemia säravaim naiskokk on Heike Tellmann.

Lõbus, särav, kergelt süttiv 🔥- just selliselt meie kolleegid Heiket iseloomustavadki. Lisaks muidugi jutukas, stiilne ja enesekindel. Kuigi igapäev teda meie juures ei kohta, tuleb ta igakord veidi varem tööle, et jõuaks kõik jutud ära rääkida, mis on vahepeal jäänud rääkimata. Miks muidu teda iseloomustatakse märksõnaga "jutukas". Seda muidugi kõige paremas ja positiivsemas võtmes 🙂

Tahtsime teada, mis on kõige põnevam roog, mida Heike kunagi söönud on. Vot sellega nüüd küll pikka juttu polnud, vastuseks oli Surströmming. Kes päris täpselt pole kursis, millega on tegu, siis üks märksõna on sellele: haisukala. See sama haisukala, mille konservi peab vee all avama, et konservivedelik ei pritsiks tervet tuba täis. Kui see juhtub, siis tuleb toas kapitaalremont teha. Ausalt, maitsel polegi isegi midagi viga, aga vot see hais.. 🐟

Kõige põnevamad on alati erinevad lood, mis on toiduvalmistamise käigus juhtunud. Mõned aastad tagasi plaanis Heike suussulavat ja imemaitsvat šokolaadikooki küpsetada 🎂 Kõik vajalik tooraine oli olemas, kuid suures küpsetamistuhinas, võib-olla oli ta isegi armunud sel hetkel, ajas ta soola ja suhkru omavahel segamini. Suhkru asemel lisas ta soola. Aga ega ta sellest veast enne aru ei saanudki kui alles siis, kui kook oli valmis ja ta maitses seda. Ilmsegelt oli sel kohutav maitse! Vaesed külalised jäid muidugi too õhtu magustoidust ilma 😂

Õnneks Toiduakadeemias on tal oma lemmikroog, mille valmistamist meeldib talle juhendada. Põhjus on lihtne, sest see tuleb tal suurepäraselt välja. Roaks on meie kammkarp trühvli-pastinaagikreemiga 

Mis aga toimus Heike sünniaastal maailmas? Pigem küsiks, et mida sel aastal ei toimunud?! Palju sündmusi toimus, näiteks Balti kett ja samal aastal tuli välja ka animatsioonisari Simpsonid.

Aitäh Heikele!

Kokku tõime teieni viie erineva koka lühilood. Toiduakadeemia tiim on tõesti väga kokkuhoidev ja üks märksõna, mis meid kõiki iseloomustab on hea huumor, samas aga oleme ka nii erinevad. Ei oskaks paremat tiimi tahtagi, kus töötada! ❤️

Erinevus rikastab!

#soolane_kook #haisukala
Follow on Instagram

Soovid pakkumist? Vastame kiiresti!

Jäta meile oma kontaktteave ja meie müügijuht võtab Sinuga ühendust, et teha Sinu vajadustele vastav pakkumine.  Vastame esimesel võimalusel, tavaliselt ühe tööpäeva jooksul.


    Ole kursis Toiduakadeemia
    pakkumistega.

    Telli värsked uudised e-posti

    Toiduakadeemia OÜ

    TALLINNAS

    • +372 56 45 22 99
    • tallinn@toiduakadeemia.ee
    • Lootsi 8, III korrus, 10151 Tallinn

    Parkimine ja sissepääs

    0
      0
      Ostukorv
      Ostukorv on tühiTagasi ostlema