Restoran Joyce peakokk Mihkel Manglus! (Tartu)

14.04

Hind ühele huvilisele: 59.00 eurot

Kursuse algus 17.45 ja lõpp 22.00

Ettevaatusabinõuna otsustasime, et piirame inimeste kokkusaamist ja sellega seoses lükkame kõikide planeeritud avatud koolituste toimumise edasi.

Kui olukord on normaliseerunud, hakkame planeerima uusi koolituste aegu, millest siis ka jooksvalt teada anname.

Mihkel Manglus on Tartu populaarse restorani Joyce peakokk.

Mihkel alustas oma kokanduskarjääriga 14-aastase poisina Eesti tipprestoranide köökides abilisena. Sealt saadud kogemused andsid hea baasi, et suunduda edasi kogemusi omandama Euroopa parimate hulka kuuluvatesse Michelini tärnidega pärjatud restoranidesse alates põhjamaadest kuni Pariisini.

Tagasi Eestisse tulles juhtis Mihkel veel paari väiksemat kööki, aga alates 2016 aasta suvest on ta seotud V Spaahotelli ja selle restoraniga Joyce, kus saab nautida menüüd, millest on inspireeritud eesseisva ühiskokkamise toidud.

Menüü:

Suitsuforelli-kroket sinepikreemi ja forellimarjaga, köömneõhikud baklažaanikaaviariga

Pardiburgerid aurukukli ja tšillimajoneesiga

Argentiina hiidkrevetid safranipasta ja musta parmesaniga

Rabarberitart Vana Tallinna sabayon kastmega

 

Grupi suurus on maksimaalselt 20 inimest.

Hinna sees on tervitusjook, tee, kohv, lauavesi ja kõik retseptid.  Koha koolitusele tagab väljaostetud pääse.