Restoran Balthasar peakokk Sergei Trunov! (Tallinn)

21.04

Hind ühele huvilisele: 65.00 eurot

Kursuse algus 17.45 ja lõpp 22.00

Ettevaatusabinõuna otsustasime, et piirame inimeste kokkusaamist ja sellega seoses lükkame kõikide planeeritud avatud koolituste toimumise edasi.

Kui olukord on normaliseerunud, hakkame planeerima uusi koolituste aegu, millest siis ka jooksvalt teada anname.

Sergei Trunov ehk Sergo omab ilmselt Eestis pikimat peakoka staaži ühes ja samas restoranis. Rõõmsameelne  ja sportlik Sergo on küüslaugurestorani „Balthasar“ peakokk ja omanik, kes tunneb läbi ja lõhki küüslaugu hingeelu ning teab, kuidas seda maitseainet kasutada nii eelroas, pearoas kui ka dessertides.

MENÜÜ:

  • Õrnalt küpsetatud koha, porgand ja suhkruhernes, hernekreem ja spagel, Beurre Blanc kaste
  • Tuunikala duo ehk carpaccio ja röstitud tuunikala, koriandrimajonees, mesi ja wasabi.
  • Röstitud hirvefilee, trühvli-kartul, kreemjas maapirn ja küüslauk, seenevaht ja demi-glace
  • Valge šokolaadi-piparmündi mousse, rosmariini kirsid ja kookose tšips

 

Grupi suurus on maksimaalselt 25 inimest.

Hinna sees on tervitusjook, tee, kohv, lauavesi ja kõik retseptid.  Koha koolitusele tagab väljaostetud pääse.