Õhtu Püstkojas Dmitri Haljukoviga

14.06

Hind ühele huvilisele: 75.00 eurot

Kursuse algus 17.45 ja lõpp 22.00

Praegu kannab Dmitri Selveri peakoka tiitlit lisaks paljudele teitele tiitlitele.
Sellele on eelnenud aastatepikkune töö restoran Cru peakokana. Dmitri on esindanud Eestit maailma prestiižseimal kokakunstivõistlusel Bocuse d´Oril nii võistlejana kui ka meeskonnaliikmena.
Tema toite iseloomustvad suurepärased maitsed ja detailideni läbimõeldus.
Menüü:

Starter: RÖSTITUD KAPSA CAPPUCCINO JA SUITSUNE PEEKON

Kerge pearoog: LOBSTER TERMIDOR „A LA OFYR“ VALGE SPARGLI JA BISQUE KASTMES

Pearoog: KRÕBE BEEBIFORELL JA KARTULITAMP KRABIGA

Happy End: MINI TUULETASKUD MAASIKATE JA KARDEMONI-VANILJE KASTMEGA

Grupi suurus on maksimaalselt 20 inimest.
Hinna sees on pääse Vabaõhumuuseumisse, tervitusjook, tee, kohv, lauavesi ja kõik retseptid.  Koha koolitusele tagab väljaostetud pääse.