Meistriklass “Vene köök ja kalad” restoran Cru peakoka Dmitri Haljukoviga! (Tallinn)

19.05

Hind ühele huvilisele: 65.00 eurot

Kursuse algus 17.45 ja lõpp 22.00

Dmitri on restoran Cru peakokk! Restoran, mis Dmitri eestvedamisel on aastaid püsinud Eesti parimate hulgas.

Dmitri on esindanud Eestit maailma prestiižseimal kokakunstivõistlusel Bocuse d´Oril nii võistlejana kui ka meeskonnaliikmena.

Tema toite iseloomustvad suurepärased maitsed ja detailideni läbimõeldus.

Menüü:

SUPITIRIN – Kiisa uhhaa tuura pelmeenidega

СУПНИЦА – Уха из ерша с пельменями из осетра

 

VENE SAKUSKA – Haugimari röstitud kartuli, smetana kastme ja praetud munaga

РУССКАЯ ЗАКУСКА – Икра щуки с запечённой картошкой, сметанном соусом и жареным яйцом

 

BARENTSI MERI – Puuahjus küpsenud paltus kalja virre glasuuris

БАРЕНЦЕВО МОРЕ – запечёный в печи на можжевеловых ветках палтус в глазуре из квасного сусла

 

KAAVIAR – „Musta kalamarja“ tiramisu

ИКРА – Тирамису из “чёрной икры”

 

Tagamaks 2+2 reeglist kinni pidamine, saame sellesse koolitusgruppi vastu võtta maksimaalselt 14 osalejat.

Hinna sees on tervitusjook, tee, kohv, lauavesi ja kõik retseptid. Koha koolitusele tagab väljaostetud pääse.