Meistriklass “Eesti metsaannid” Kaido Metsaga! (Tallinn)

08.10

Hind ühele huvilisele: 79.00 eurot

Kursuse algus 17.45 ja lõpp 22.00

Kaido Metsa on restorani Juur peakokk. Restoran, kus puhtast orgaanilisest Eesti toorainest valmivad gastronoomilised imed.

Kokanduskarjääri alustas Kaido restoranist Egoist ja kogemusi omandas ta ka restoranis Gloria. Aasta Kokk 2016 võistlustel tuli Kaido auväärsele teisele kohale. Kaido lemmiktoorained on vähetuntud Eesti metsades ja põldudel kasvanud viljad.

Meistriklassi koolitus erineb meie tavapärasest avatud koolitusest mitmes aspektis. Antud koolitusel saab osaleda maksimaalselt 15 inimest. Me süüvime põhjalikumalt valitud teemasse ning osalejad saavad ka ise kõik toidud praktiliselt läbi katsetada.

Sel koolitusel on harukordne võimalus teha maitsvat toitu Eesti vähetuntud metsaandidest!

Menüü

Maa alt – hundinuiajuure- ja maapirnisupp suitsuse lambapiima jogurtiga

Maa pealt – kapsaravioli, hapendatud leeder ja angervaksa kombucha vinegrett

Etno – metskits, hapendatud kartul, kivi-imara juur, karamell-linnas ja hapendatud metsaseened

Metsa seest – leedriõie vaht ja madara kaste raudrohu ning metspähkli pralineega

Grupi suurus on maksimaalselt 15 inimest. Hinna sees on tervitusjook, tee, kohv, lauavesi ja kõik retseptid. Koha koolitusele tagab väljaostetud pääse.