Meistriklass “Eesti kalad” Taigo Lepikuga! (Tallinn) (välja müüdud)

21.05

Hind ühele huvilisele: 79,00 eurot

Kursuse algus 17.45 ja lõpp 22.00

Taigo Lepik on Presidendi Kantselei peakoka ametit peagi juba 5 aastat pidanud. Sellele eelnes Swisshotellis executive sous chefi amet. Taigo käekiri köögis sõltub paljuski hooajast ja antud ajahetkel saadavatest toorainetest. Au sees on kohalikud toorained ja maitsed, Eesti loodus ja väiketalunikud. Taigo eesmärgiks on välja tuua tooraine parimad maitsed ja nende kombineerimine taldrikul üheks tervikuks.

Meistriklassi koolitusel saab osaleda maksimaalselt 15 inimest. Me süüvime põhjalikumalt valitud teemasse ning kõik osalejad saavad ise kõik toidud praktiliselt läbi katsetada.

Menüü:

  • Järv – ahven/ vadak/ kevadkogrits/ sibul
  • Meri – mudil/ redis/ karulauk/ tint
  • Kasvatus – tuur/ põisadru/ tomat/ porgandi võrsed
  • Aed – rabarber/ kuusevõrse/ kaer

Grupi suurus on maksimaalselt 15 inimest. Hinna sees on tervitusjook, tee, kohv, lauavesi ja kõik retseptid. Koha koolitusele tagab väljaostetud pääse.