Kammkarbi õhtu Dmitri Haljukoviga! (Tallinn)

10.11

Hind ühele huvilisele: 65.00 eurot

Kursuse algus 17.45 ja lõpp 22.00

Käesoleva aasta juulist kannab Dmitri Selveri peakoka tiitlit.
Sellele eelnes aastatepikkune töö restoran Cru peakokana. Dmitri on esindanud Eestit maailma prestiižseimal kokakunstivõistlusel Bocuse d´Oril nii võistlejana kui ka meeskonnaliikmena.
Tema toite iseloomustvad suurepärased maitsed ja detailideni läbimõeldus.
Menüü:
Soe eelroog   Põhjamere kammkarp au gratin
Peaaegu toores  Põdra-carpaccio Rootsi moodi siiamarja ja kadakasoolaga
Vahekäik  Hapukapsa-capuccino paisutatud tatra ja rosmariini ahjusaiaga
Pearoog  Kammkarbi- ja kohaduo serveeritud muskaatkõrvitsa ja leedrisiidri kastmega
Dessert Malmraua kardemonivahvlid ja ahjupiimajäätis
Grupi suurus on maksimaalselt 25 inimest.
Hinna sees on tervitusjook, tee, kohv, lauavesi ja kõik retseptid.  Koha koolitusele tagab väljaostetud pääse.