EKSKLUSIIVNE – NOA restorani peakokk Orm Oja! (Tallinn)

24.03

Hind ühele huvilisele: 115.00 eurot

Kursuse algus 17.45 ja lõpp 22.00

Ettevaatusabinõuna otsustasime, et piirame inimeste kokkusaamist ja sellega seoses lükkame kõikide planeeritud avatud koolituste toimumise edasi.

Kui olukord on normaliseerunud, hakkame planeerima uusi koolituste aegu, millest siis ka jooksvalt teada anname.

Orm Oja on restoran NOA Peakoka Poole peakokk. Restoran, mis on korduvalt nii Eesti kui ka Baltikumi parimaks restoraniks valitud. Restoran, kus mõned aastad tagasi kaasaegne köögitehnika välja visati ja kus toidud nüüd tules ja suitsus valmivad.

27 aastat vana, õigemini noor. Käis näitekoolis, aga koka elukutsest sai kinnisidee. Õppis parimatelt, aga kokakoolis pole käinud. Tõstis aastaga Art Priori koos Mart Klaasiga Eesti tippude hulka. Nüüd on NOA Peakoka Poole peakokk. Tõnis Siiguri kingad on suured, aga mitte Ormi jaoks… Ormi toidud on välimuselt lihtsad. “Palju on mättaid,” naerab ta. Toidu välimusega meeldib sööjat segadusse ajada. Mis see küll on, mida ma söön?! Kui toit suhu jõuab, siis mõistad. Esikohal on tooraine ja selle puhtad maitsed. (Ajakiri KÖÖK, 2017)

Orm keskendub söögitegemisel elavale tulele ja rustikaalsetele tehnikatele. Ta eelistab kasutada oma toitudes köögivilju kuna nendest suurepärase tulemuse saavutamine on tõeline väljakutse.

Ormi juhendamisel valmistame üheskoos hõrgutava õhtusöögi, mille menüüs on:

PAPRIKA

pähkel / granaatõun / tšilli

PORRU

Hollandi kaste / trühvel / krõbe sai

TOMAT

sinihallitus / murulauk / suits

TURSK

õun / vetikas / till

DESSERT

astelpaju / pirn / kombucha

Grupi suurus on maksimaalselt 25 inimest.

Hinna sees on tervitusjook, tee, kohv, lauavesi ja kõik retseptid.  Koha koolitusele tagab väljaostetud pääse.