Kammkarbi õhtu Dmitri Haljukoviga! (Tallinn)

10.11

Hind ühele huvilisele: 65.00 eurot

Kursuse algus 17.45 ja lõpp 22.00

Käesoleva aasta juulist kannab Dmitri Selveri peakoka tiitlit.

Sellele eelnes aastatepikkune töö restoran Cru peakokana. Dmitri on esindanud Eestit maailma prestiižseimal kokakunstivõistlusel Bocuse d´Oril nii võistlejana kui ka meeskonnaliikmena.

Tema toite iseloomustvad suurepärased maitsed ja detailideni läbimõeldus.

Menüü:

Soe eelroog   Põhjamere kammkarp au gratin

Peaaegu toores  Põdra-carpaccio Rootsi moodi siiamarja ja kadakasoolaga

Vahekäik  Hapukapsa-capuccino paisutatud tatra ja rosmariini ahjusaiaga

Pearoog  Kammkarbi- ja kohaduo serveeritud muskaatkõrvitsa ja leedrisiidri kastmega

Dessert  Musta kalamarja tiramisu „ Vale beluuga“

Grupi suurus on maksimaalselt 25 inimest.

Hinna sees on tervitusjook, tee, kohv, lauavesi ja kõik retseptid.  Koha koolitusele tagab väljaostetud pääse.